Gabriela, paravan fierbinte la malul marii! Trei masculi s-au duelat pentru inima ei. Uite de ce a tinut cont cand s-a hotarat pe cine sa aleaga

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:04

Concurenta Gabriela a avut parte de cel mai fierbinte paravan de pana acum.

Pentru inima ei s-au luptat doi barbati chipesi, care au incercat sa ii atraga atentia prin diferite tertipuri.

Mai emotionata ca niciodata, Gabriela s-a aratat dornica sa afle cat mai multe detalii despre cei doi pretendenti. Primul sosit la paravan a fost Vlad, un avocat din Mangalia, care si-a sustinut pledoaria astfel incat sa fie el cel ales.
“Mi-ai parut o tipa foarte simpatica, chiar daca esti rebela! Sa stii ca sunt si eu foarte rebel! Ai starnit ceva in mine! Abia astept sa te cunosc mai bine!”, a spus increzator Vlad.

Insa in timp ce Gabriela se concentra sa analizeze spusele lui Vlad, a mai aparut un pretendent, dornic sa o cunoasca. Noul pretendent, Roland, un tanar proprietar de terasa a incercat si el sa ii fure inima Gabrielei, folosindu-se de calitatile sale.
“Mi-ar placea sa o cunosc si eu! Interesanta fata!”, a exclamat Roland.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Competitia

celor doi tineri a continuat, fiecare spunandu-si oferta tentanta pentru Gabriela. Vlad a venit cu o propunere soc, care a surprins pe toata lumea. In vreme ce Roland i-a pus la dispozitie restaurantul sau. Iata cum a reactionat Gabriela la auzul ofertelor acestora si ce au sfatuit-o  fanii de pe plaja: