N-a avut incredere in doctori si s-a dus la un vraci sa se trateze cu ventuze. E ingrozitor cum arata cand a ajuns la Urgente, dupa o luna, in pragul septicemiei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:29

Iata un motiv bun ca sa nu ai incredere in medicina alternativa, tratamentele babesti sau tamaduitorii fara pregatire medicala.

Medicina alternativa e un subiect controversat, cu critici si adepti infocati. Anumite practici alternative cu greu pot intra in categoria "medicina", cum este, de exemplu, folosirea ventuzelor, o tehnica antica despre care se spune ca vindeca si imbunatateste circulatia sangelui.

Tratamentul presupune folosirea unei bucati de bumbac imbibat in alcool, care este aprinsa. Cu o miscare rapida, bumbacul este pus intr-o ventuza de sticla iar ventuza e lipita de piele.

Bumbacul arde tot oxigenul din ventuza, presiunea interna scade si astfel se creaza un sigiliu puternic intre piele si ventuza.

Dupa tratament, ventuzele lasa urme care pot fi vizibile cateva saptamani, insa fanii tratamentului spun ca e un pret mic. 
Se recomanda ca tratamentele sa fie facute la o distanta mai mare de timp, insa un pacient din China, in varsta de 63 de ani, nu a tinut cont de asta si a ajuns la spital cu rani grave, dupa ce a mers zilnic la tratamentul cu ventuze, timp de o luna.

"Doctorii" de ocazie i-au spus ca doar asa va scapa de problemele cu colesterolul. Dupa 10 zile, zonele in care ii puneau ventuzele erau pline de basici, dar le-a spart, le-a spalat cu sare si a continuat tratamentul pana cand, in ultimele zile de tratament, a cazut pe strada si a ajuns la spital cu tot spatele infectat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Era

un pas de septicemie si ar fi murit in cateva ore:

 

Taguri: