Cum s-a pregatit Cristina Siscanu pentru plaja! Arata WOW in costum de baie! Sotia lui Madalin Ionescu a descoperit un mic dejun-minune si face mult sport!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 16:20

Sotia lui Madalin Ionescu are o silueta de invidiat. Frumoasa Cristina a slabit foarte mult in ultimele luni pentru ca si-a dorit sa arate perfect la plaja.

Vedeta nu face parte din categoria persoanelor publice care sustin ca slabesc vazand cu ochii desi mananca oricand, orice, de la inghetate, clatite si papanasi, pana la ceafa de porc si cartofi prajiti.


Protagonista noastra recunoaste ca o silueta frumoasa implica renuntarea la anumite preparate delicioase, inclusiv la ouale prajite, cu bacon, dimineata.

Ei bine, jurnalista nu este egoista si le impartaseste tuturor admiratorilor modalitatea prin care a scapat de kilogramele care o deranjau.
E nevoie doar de putina ambitie si de ingredientele potrivite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Trebuie sa recunoastem ca modul de viata stresant, agitat si mesele incorecte duc la cresterea in greutate.
Eu am auzit despre un mic dejun care slabeste, l-am testat, a functionat excelent, asa ca il recomand. Avem nevoie de tarate de phisyllium, seminte de in macinate si un pahar cu apa. In pahar dizolvam o lingura din fiecare ingredient si bem continutul pe stomacul gol. Gustul nu este extraordionar, dar nici groaznic. Pe langa micul dejun-minune, eu fac si sport. Imi place sa alerg”, a spus vedeta. (sursa wowbiz.ro)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.