A cumparat un saculet maro misterios pe care a inceput sa-l taie acasa intr-un vas cu apa! Toti cei care au privit imaginile au ramas socati cand au vazut ce a iesit din interior

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 15:45

Imaginile cu saculetul au facut inconjurul internetului, insa s-a putut observa un lucru extrem de emotionant in acelasi timp.

Se pare ca si creaturile naturii au nevoie de o manan de ajutor din partea omului si ar trebui sa fim foarte atenti cand vine vorba despre minunile pe care natura ni le impartaseste.

Video de mai jos infatiseaza un saculet misterios pe care un barbat il pune cu grija in apa. Ia o pereche de foarfece si incep usor sa ii taie colturile. Cateva secunde mai tarziu, incepe sa apese usor pe burta lui si din el iese un pui de rechin cu dungi care s-a dezlantuit frenetic prin vas.



Barbatului i s-a spus inca de la inceput de cand a cumparat oul ca trebuie tinut pana atinge o anumita marime si apoi eliberat puiul, ceea ce a si facut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: