Bursucu, amenintat cu insuratoarea! O batrana opincareasa i-a promis ca il va insura cu o fata din sat: “Esti frumos! Te insori aici!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:05

In timp ce cauta zestre pentru mireasa, Bursucu s-a oprit la casa unei batrane opincarese din sat, pentru a vedea cu ce se poate alege.

Dornic sa o intreaca din nou pe Andreea Mantea la capitolul zestre adunata, Bursucu a acceptat orice provocare pentru a acumula cat mai multe lucruri valoroase in lada sa.

Captivat de aspectul de basm al casei, prezentatorul a patruns inauntru, la indemnul gazdei ospitaliere. Acesta a fost flatat de cuvintele de lauda primite din partea batranei, care nu a ezitat sa ii spuna ca i-ar fi placut sa aiba un ginere asa frumos.


“Sa am o fata, ti-as da-o sa te insori dupa ea! Esti frumos, esti frumos! Mama buna ce-ai avut ca frumos te-a mai facut!”, i-a zis batrana.

Desi aprecierile gazdei l-au emotionat, Bursucu nu a uitat scopul vizitei sale si a inceput sa caute cu privirea lucruri valoroase, pe care i le-ar fi putut cere batranei pentru lada sa. Prezentatorului i-au atras atentia perechile de opinci lucrate manual si nu a ezitat sa solicite macar o pereche pentru a acumula zestre pentru mireasa.

Dorindu-si si mai mult, Bursucu a cerut mieros si o gaina, asumandu-si sarcina de a o prinde. Uite prin ce periperitii a fost nevoit sa treaca prezentatorul si cu ce zestre a reusit sa plece acesta din casa opincaresei:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.