Roasa de gelozie, Gabriela a izbucnit in lacrimi dupa care a amenintat-o pe Diana in direct: "Mi-e teama ca o bat" Uite ce a patit ea la scurt timp dupa aceasta amenintare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:05

Desi weekend-ul la mare se anunta a fi unul incendiar, concurentii au trecut si acolo prin situatii conflictuale. Gabriela a avut din nou ceva de impartit cu Diana, acestea infruntandu-se pentru un rol principal in cadrul grupului.

Dupa ce Diana a facut cateva aluzii la parintii Gabrielei, intre cele doua s-a iscat un conflict mocnit, care a starnit reactii din partea celorlalti concurenti. O parte din grup s-a alaturat Dianei, incercand sa o calmeze, iar ceilalti au sustinut-o pe Gabriela.

“Gabriela a avut aceleasi reactii ca intotdeauna! A inceput iar cu parintii ei… A cautat atentie doar cu lacrimi, ca altfel nu are cum s-o dobandeasca! Gabriela a vrut sa fie tot timpul in centrul atentiei!”, a spus Diana.

Simtindu-se ranita in ogoliu, Gabriela nu s-a lasat mai prejos si a reactionat la fel de dur la adresa Dianei, incercand sa o faca sa decada in ochii tuturor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Diana s-a prefacut ca nu se simte bine, a cersit atentia

tuturor! Stie sa joace teatru, nu o mai suport!”, a replicat Gabriela.

Conflictul celor doua participante a continuat si in platou, unde Gabriela, ajutandu-se de gestica, a reluat jignirile la adresa Dianei. Incercand sa se apere de acuzatiile rivalei sale, Diana a fost nevoita sa infrunte si pe Ema, care a intarit spusele Gabrielei. Uite cum s-au duelat cele doua tinere in replici usturatoare si cum a decis Gabi Cristea sa puna capat conflictului acestora: