O vedeta, in soc dupa ce a mers cu fetitele la biserica, iar preotul a refuzat sa le impartaseasca! Tanara a plecat in lacrimi din cauza prelatului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 15:10

Raluca Petrica a mers cu cele doua fetite pentru a le impartasi dupa ce a fost sfatuita sa mearga la biserica vazand ca micutele sunt foarte agitate.

Raluca Petrica a povestit prin ce a trecut cand a ajuns la biserica cu cele mici pentru a le impartasi: "Am probleme cu fiica mea cea mica, Maria, care se trezeste din somn urland si tipand fara motiv. O prietena m-a sfatuit sa o impartasesc, asa ca am inceput sa merg la aceasta manastire, unde, saptamana trecuta, am reusit sa impartasesc fetitele. Eram incantata pentru ca dupa ce o dusesem la biserica fetita mea cea mica incepuse sa doarma linistita, nu se mai trezea peste noapte speriata si tipand.

Saptamana aceasta insa, am trait o dezamagire din partea preotului, care a refuzat sa imi impartaseasca copiii. In cazul Mariei a refuzat spunand ca plange si e agitata si nu trebuie sa o obligam sa primeasca impartasania, daca nu e momentul.

Am inteles si i-am spus sa o impartaseasca pe Roa, moment in care el a inceput sa o chestioneze pe fata mea cea mare, in varsta de 5 ani, sa o intrebe insistent daca a mancat ceva in acea dimineata.

Roa a spus mai intai ca nu. Cand preotul a inceput sa o chestioneze insistent, ea s-a uitat spre mine speriata cerandu-mi ajutorul din priviri. Am intervenit si i-am spus parintelui ca Roa a mancat ceva dimineata, ca nu puteam sa o tin nemancata pana la ora 11:00, ora de atunci. Cauta evident un motiv sa nu o impartaseasca pentru ca am sesizat ca pe alti copii care se aflau la rand nu ii intreba daca au mancat sau nu.
Asa ca ne-a spus ca la impartasit se vine cu stomacul gol nu dupa ce ai mancat si ne-a invitat sa mergem la o alta biserca daca nu intelegem regula. Am plecat cu lacrimi in ochi, iar Roa plangea in hohote, a fost foarte marcata de acest incident!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: