Dulaul care ar fi atacat-o pe Andreea Marin, invitat special pe canapeaua WOWBiz! Andreea si Madalin au reconstituit intregul moment al atacului! Au fost cainii cu adevarat violenti sau "Zana" - mult prea speriata?

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 14:00

Andreea Marin a devenit protagonista unui scandal de amploare, zilele acestea, dupa ce a fost atacata, in timp ce se afla pe bicicleta, in apropiere de casa ei, de catre trei caini.

Unul dintre ei, adoptat de catre una din vecinele de pe strada, a fost lasat liber din curte, si a sarit imediat pe "Zana". Acest lucru a infuria-o extrem de tare pe Andreea Marin, care a sunat imediat hingherii, iar acestia i-au tranchilizat pe loc.

Apelul facut la hingheri de vedeta i-au revoltat pe vecinii iubitori de animale, iar momentul in care "Zana" ii ameninta pe acestia ca si-a achizitionat deja arme legale cu care sa actioneze impotriva patrupedelor, a fost picatura care a umplut paharul in randul opiniei publice.


Unul din cainii despre care se spune ca au atacat-o pe Andreea Marin a fost prezenta in platoul emisiunii "WOWbiz", alaturi de stapanul ei, Marius Chirca, un mare iubitor de animale si totodata aparator al drepturilor patrupedelor.

Doi sunt la mine, unul este al unui vecin, tranchilizat de catre hingheri. Acum au invatat si ei din situatie si nu o sa ii mai dea drumul.
E o fetita batrana, nu e un dulau dupa cum se vede. Are peste 10 ani, e de o blandete iesita din comun, nu vad acest caine sa fie agresiv. Da, poate sa latre cand vede oameni cum trec pe strada, pe bicicleta, dar de la a latra la a musca e o diferenta mare. Eu o inteleg si pe doamna Andreea Marin pe de o parte, nu-i plac cainii, nu-i plac cainii pe strada, nici eu nu-i vreau.
Pe latura mea am facut cat am putut. Am luat peste 500 de caini, am luat din strada cat am putut, am dat in adoptie in strainatate, pentru un alt contract, intr-o asociatie de profil. In anumite adaposturi, cainii sunt maltratati. Unii caini se mananca pe altii. Eu nu pot sa fac asta, sa-i duc in astfel de locuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu
vreau sa intru intr-un conflict cu Andreea Marin, tot respectul pentru dansa, exista niste mesaje in care solicita si un contract de sponsorizare. Donatiile pe care eu le primesc le primesc de la iubitorii de animale, asa ca am preferat sa nu iau bani de la ea pentru ca stiu ca nu au venit din suflet. Eu nu ma simt vedeta, eu sunt "omul de la caini", a povestit barbatul, la WOWbiz, in timp ce o tinea in brate pe una din cateluse.
Vezi intreg materialul video pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.