Gabi Cristea, revoltata de ce s-a intamplat la mare intre concurenti! Prezentatoarea TV, enervata la culme de atitudinea lui Silviu: "Daca esti barbat, iesi afara!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 13:30

Desi au primit cele mai dure reprosuri pentru situatiile rusinoase create pe plaja, concurentii au continuat sa se certe si in platou, rememorand momente din timpul jocului.

Inca dezamagit de infrangerea suferita la jocul de volei, Silviu a lansat din nou acuzatii la adresa echipei lui Ioan. Reactia acestuia a provocat-o ins ape Gabriela care a sarit in apararea echipei sale, jignindu-l pe Silviu. Schimbul de replici acide dintre cei doi a fost intrerupt cu greu de Gabi Cristea care a incercat sa le explice ca activitatile de pe plaja ar fi trebuit sa fie doar distractive.

“Multumesc Providentei pe aceasta cale, pentru ca mi-as fi dorit sa vin si eu cu voi la mare! Cred ca v-a stiut o plaja intreaga! Sunteti de rasul lumii!”, a spus prezentatoarea.

Desi a primit mustrari din partea tuturor, Silviu a izbucnit din nou, adresandu-i Gabrielei cuvinte grele. Iesirea nervoasa a acestuia a indignat-o pe Gabi Cristea care l-a dat afara din platou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Iesi afara Silviu! Fii tu barbatul – barbat si du-te si gadila-ti orgoliul in alta parte!”, a exclamat Gabi Cristea.


Lui Silviu i-a sarit in aparare Emil, care a primit aceeasi pedeapsa din cauza acuzatiilor aduse colegilor sai. Iata cum a incercat Emil sa isi exprime punctul de vedere si ce reactie a avut cand a fost eliminat din platou.