Daniela Gyorfi, schimbare spectaculoasa de look! Uite ce si-a facut cantareata la par si cat de sexy a venit imbracata: "Sper sa nu pocneasca pe mine!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Daniela Gyorfi nu ezita sa se reinventeze de fiecare data cand simte ca mai are ceva de spus atat in ce priveste look-ul ei cat si in muzica.

Daniela Gyorfi stie sa se reinventeze. De data aceasta, cantareata a ales o culoare vibranta la par si anume un verde aprins. Ea a dat vina pe stilist, spunand ca el i-a sugerat ca aceasta culoare este una in trend si i-ar sta de minune cu ea.

Cantareata nu a venit la Teo in emisiune doar sa arate ce schimbari si-a facut, ci a si povestit despre calatoria pe care a facut-o in Tara Sfanta: "A fost emotionant si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa merg pe drumul ala, m-a emotionat biserica tuturor religiilor pana la mormantul

Maicii Domnului. Pe fetita mea o cheama Maria si a fost un motiv in plus sa merg acolo. Sufleteste, am simtit ca trebuie sa ma rog, mai ales dupa ce a murit mama. Aceasta liniste pe care o simt acum, o energie, o presiune, o simt. O schimbare nu simt inca."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”