Madalin Ionescu, la cutite cu Oana Roman: "Daca mai vine in emisiune, ies din platou! Eu nu o sa mai vorbesc niciodata cu ea" Uite ce s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Madalin Ionescu s-a enervat cumplit! Prezentatorul emisiunii WOWbiz a fost scos din sarite de gestul urat al Oanei Roman care a refuzat sa mai intre in platou si sa se confrunte cu Iulia Albu.

Madalin Ionescu s-a infuriat rau dupa ce Oana Roman a parasit sediul Kanal D fara nicio explicatie, pur si simplu si-a luat lucrurile si a plecat.

"Daca mai vine in emisiune, eu o sa ies din platou. Nu mai vorbesc niciodata cu ea. I-am acceptat toate conditiile. Asa ceva nu se face. E lipsa de profesionalism", a spus prezentatorul WOWbiz.

"Mi se pare o problema de educatie sa faci asa ceva in conditiile in care noi nu am jignit-o niciodata! Nu faci asa ceva! Vii, discuti, daca ti se pare ca se sare calul, te ridici si

pleci. Nu faci asa ceva. Nu discut cu ea decat daca isi cere scuze public. Daca vine aici sa isi ceara scuze, eu plec din platou. Vad ce zice, cum zice si dupa aceea mai vedem", a adaugat Madalin Ionescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeti un video cu reactia lui Madalin

Ionescu pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.