Batalia pe casa, firma si silicoane! Partaj cu scantei in prima editie a emisiunii „Ne vedem la tribunal”, sambata, de la 21.30, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

In primul episod din „Ne vedem la tribunal”, emisiunea care debuteaza sambata, la ora 21:30, la Kanal D, Richard si Sandra vor sa imparta casa, firma si ...silicoanele!

Juratii incearca sa descalceasca itele unei relatii complicate, in care cei doi soti par sa fi investit, inegal, mai mult bani decat sentimente.

Sub ochii mirati ai juratilor, Richard i-a cerut femeii investitia in silicoane.


Sa stiti ca m-am simtit ca o masina cand si-a exprimat dorinta sa imi pun silicoane, sa ma tunez. Ma simt jignita sa imi ceara bani pe niste investitii estetice, cum le numeste, tinand cont ca si eu am fost in firma, am muncit si eu”,  a rabufnit Sandra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Ce se va intampla cu zecile de mii de euro investite in firme, case, vacante exotice, dar si cu relatia celor doi, care este solutia oferita de cei patru jurati dupa cantarirea declaratiilor si probelor aflati urmarind sambata, de la 21:30, prima editie a emisiunii „Ne
vedem la tribunal”, la Kanal D.