Diva de Dorobanti, dusa la tara! Raluca Badulescu a aflat cum cresc castravetii! “Cresc pe cracile astea sau sunt in pamant?” Urmariti sambata,de la 20.00, un reportaj de senzatie marca “Asta-i Romania”, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Raluca Badulescu, o obisnuita a cluburilor si a cafenelelor de Dorobanti, a ajuns la tara, in gradina unei batrane. Diva a lasat tocurile cui pentru niste incaltari comode, insa nu a putut sa renunte si la…sclipici.

Ajunsa in gradina de legume, Raluca a socat-o pe batrana care lucra acolo de zor. “Castravetii unde cresc, pe cracile astea sau sunt in pamant?”, a intrebat Raluca, marturisind ca nu a vazut niciodata castravetii in gradina, ci doar in farfurie!

Dupa ceva timp petrecut in gradina, in soare, doar privind cum se munceste, diva de la Bucuresti a simtit nevoia sa se racoreasca. Si cum piscina nu a gasit in batatura, i-a fost oferita o galeata de tabla, in care nu a putut sa-si scufunde decat bratele.

“Uite asa, usor-usor, imi bag tot corpul in galeata asta”, a spus Raluca, spre amuzamentul tuturor.

Toate peripetiile Ralucai Badulescu la tara le puteti vedea in aceasta seara la “Asta-i Romania”, de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”