A venit la paravan pentru o concurenta, insa a inceput sa ii faca complimente Gabrielei Cristea! Cum a reactionat Tavi cand si-a vazut sotia curtata sub ochii sai!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Sosit la paravan pentru a o cunoaste pe Doina, Costi nu a ezitat sa ii declare admiratia sa Gabrielei Cristea, spre surprinderea tuturor.

Emotionat la vederea prezentatoarei, Costi a dat uitarii motivul pentru care venise in emisiune si i-a marturisit acesteia ca o admira de mult timp. Gabi Cristea a incercat sa ii spuna ca este casatorita, aratandu-i ca are verigheta, insa barbatul a continuat sa enumere calitatile care il atrag la ea.

“Te simpatizez foarte tare! Ma uit la tine si in realitate esti mult mai frumoasa! Tu esti prea frumoasa pentru secolul asta!”,

a spus Costi.

Socata de cele auzite, Gabi Cristea i-a reamintit lui Costi scopul venirii sale in emisiune si i-a transmis acestuia ca sotul ei o adora.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ma iubeste! Ne-am luat din dragoste! Vrajeste-o pe Doina, lasa-ma pe mine!”,

a replicat prezentatoarea.

Vazand cat de flatata se simte Gabriela de spusele lui Costi, Tavi nu s-a putut abtine sa nu intevina si i-a dedicat sotiei sale cateva versuri dintr-un cantec de dragoste, pentru a demonstra tuturor iubirea imensa ce sta la baza relatiei lor. Iata ce dedicatie i-a facut Tavi sotiei sale si cum a reactionat aceasta la insistentele lui Costi:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.