Impresionant: fata asta plange de fiecare data cand se machiaza, iar motivul e cutremurator: "Vreau sa vada lumea prin ce trec in fiecare zi!" Uite de ce ii dau lacrimile atunci cand isi apropie rimelul de gene

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 11:40

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 5.5 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile sunt impresionante, iar foarte multi dintre cei care le-au vazut au ramas profund marcati de drama prin care trece aceasta tanara.

Pe numele ei, Jordan Bone, fata a suferit in urma cu 10 ani un accident de masina in urma caruia a ramas paralizata. De atunci ea are palmele inclestate, iar mobilitatea la nivelul membrelor superioare este redusa.

Cu toate acestea, Jordan a decis ca nu se va da batuta si ca va incerca sa duca o viata cat mai apropiata de normal.

Cu toate acestea marturiseste ca nu este deloc usor pentru ea, iar deseori cand se machiaza incepe sa planga, gandindu-se la perioada in care a avut o viata normala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum se chinuie zilnic:

 

 

 

Taguri: