Silviu a facut o criza de nervi la intalnirea cu Cristina! Cand a auzit ce dorinte are fata, si-a iesit din fire. Uite cum s-a comportat

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

In timpul intalnirii cu noua sa pretendenta, Silviu a trecut de la extaz la agonie. Acesta venise cu inima deschisa, sa o cunoasca pe Cristina, insa nu si-a imaginat ce avea sa descopere despre ea.

Desi la inceput Silviu s-a aratat foarte intelegator a incercat sa ii faca pe plac admiratoarei sale, acesta a constatat ca tanara are un comportament nu tocmai pe gustul sau. Aceasta i-a dezvaluit ca adora sa pozeze si l-a rugat pe Silviu sa ii faca pe plac si sa o fotografieze in mai multe ipostaze. Propunerea Cristinei l-a socat pe tanar si l-a determinat sa reflecte serios asupra compatibilitatii dintre ei.

“E clar, Cristina e prea figuranta, cine ar accepta o relatie cu o femeie ca ea?”, a constatat Silviu.

Pasiunea acesteia pentru fotografie l-a deranjat cumplit pe Silviu, care, la un moment dat si-a pierdut rabdarea si a refuzat sa o mai fotografieze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ramai

cu pozele tale si cu ce vrei tu?”
, a spus Silviu.

Desi Cristina a incercat sa il convinga pe Silviu ca isi doreste o relatie cu el, acesta a luat o hotarare radicala. Uite cum a decurs intalnirea celor doi si ce reactie a avut Silviu fata de comportamentul tinerei.