Asa aflii daca cineva te minte sau nu! Cum functioneaza stiinta straveche care citeste adevarul in chipurile oamenilor

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 sep 2020, 11:30

Invitat in platoul emisiunii, Steven Paul, un specialist britanic in tehnica “Ferasa”, a dezvaluit detalii despre aceasta stiinta veche de trei mii de ani, care are ca principal scop citirea gandurilor persoanelor din jur.

Tehnica Ferasa are la baza structura muschilor fetei si structura osoasa, mandibula. De pilda, mandibula ne dezvaluie istoricul unei persoane.  Muschii fetei unei persoane ne arata felul in care aceasta gandeste, se comporta, actioneaza. Cand o persoana are obrajii ridicati, inseamna ca se bucura de viata.

Cristian Dumitrache, instructor Ferasa a marturisit cum l-a schimbat practicarea acestei tehnici in ultimii ani. Acesta a dezvaluit ca prin intermediul Ferasa putem descoperi anumite lucruri despre despre noi, pe care apoi le putem schimba in bine.

Dornici sa afle ce se citeste pe chipul vedetelor, Teo si Bursucu le-au cerut celor doi invitati sa spuna ce anume gandesc cateva dintre persoanele publice cele mai mediatizate in ultima vreme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce vedete au fost luate in vizor de acestia: