Cand au vazut ca gardianul care ii pazea a facut atac de cord si s-a prabusit pe jos, au spart imediat usa celulei in care erau inchisi. E incredibil ce au facut mai departe acesti puscariasi, nimeni nu se astepta la asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 14:50

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca un om nu trebuie judecat dupa greselile pe care le-a facut.

Totul s-a intamplat intr-o inchisoare de inalta securitate din Texas, si a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede foarte clar cum, la un moment dat, garda care pazea cativa detinuti sufera un atac de cord si se prabuseste pe jos.

In secunda doi infractorii incep sa se agite si la un moment dat reusesc sa sparga usa si sa iasa din celula in care erau inchisi.

Desi acum aveau acces la cheile si la arma gardianului, acestia au facut un lucru de neimaginat pentru unii. Au inceput sa faca mult zgomot, sa strige si sa dea cu picioarele in usi.

Urmareau astfel sa atraga atentia celorlalti gardieni care patrulau, in speranta ca cineva va veni, va suna la serviciile de urgenta si il va ajuta pe cel intins pe jos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire acest lucru s-a intamplat, iar viata omului a fost salvata. Gestul detinutilor a impresionat o tara intreaga.

Iata imaginile: