A venit la dermatolog cu o umflatura pe brat. A pus mana pe bisturiu, crezand ca e un chist obisnuit, dar cand l-a intepat a inceput sa se "reverse". Imaginile sunt de film horror

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:02

Dr. Sandra Lee se confrunta cu un nou caz medical demn sa iti strice pofta de mancare!

Pacientul a venit la cabinetul celebrului dermatolog american cu o umflatura pe brat care se asemana cu un al treilea cot. Parea un chist epidermioid normal, asa ca doctorul a trecut la extirparea chirurgicala in cabinet, insa a avut parte de o surpriza.

"Dupa cum veti vedea, aceasta extirpare a demonstrat, inca o data, ca nu stii niciodata la ce sa te astepti cand indepartezi un chist.

Nu stii ce consistenta are, ce culoare, daca va iesi usor sau iti va exploda in fata. Oricum ar fi, mereu incerc sa il indepartez in intregime, ca sa nu creasca din nou", a scris dr. Lee in descrierea materialului video.

Desi pare un videoclip greu de urmarit, a strans peste 600.000 de vizualizari, in doar cateva zile. Urmareste mai jos interventia chirurgicala neobisnuita:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.