Gabriela Cristea a declarat razboi antrenorului sau de fitness! Resimtindu-se dupa antrenamentele intensive, prezentatoarea a venit foarte revoltata in platou. Iata cum a reactionat Tavi dupa ce a auzit de ce nu mai vrea sotia lui sa faca sport

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Dorindu-si sa arate din ce in ce mai bine pentru sotul ei, Gabi Cristea a inceput sa mearga la sala de fitness constant si sa faca exercitii intensiv, insa s-a confruntat cu o mare problema, febra musculara.

Dupa multe antrenamente, prezentatoarea tv a venit la emisiune cu o febra musculara crunta, care a determinat-o sa il avertizeze public pe instructorul sau ca nu il va mai asculta de acum inainte si nu va mai lucra in ritmul draconic impus de acesta.

“Draga Dragos, pe aceasta cale, te anunt ca daca vreodata in viata mea, te mai aud ca spui, ca vrei sa lucram picioare, sa vezi cate picioare la spinare iti iei tu si fugi!”, a

spus raspicat Gabi Cristea.

Sotul ei si-a exprimat dorinta ca aceasta sa continue sa mearga la sala, insa Gabi Cristea a incercat din nou sa ii expuna motivele pentru care nu ar vrea sa mai faca sport, adoptand o atitudine mieroasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Da, dar nu trebuie sa

am picioarele impecabile! Sunt un sportiv de ocazie, sa pot sa urc si sa cobor scarile!”
, a incercat Gabi sa isi induplece sotul.

Iata ce reactie a avut Tavi la afirmatiile sotiei sale:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.