Fa cunostinta cu echipa 'Ne vedem la tribunal!' Doi avocati, un psihoterapeut si un conferentiar universitar incearca sa rezolve problemele romanilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Emisiunea “Ne vedem la tribunal”, care va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D, este plina de imprevizibil si rastunari de situatie. Declaratiile martorilor pot adesea demola probe solide, spre surprinderea tuturor. Echipa este alcatuita din 4 membri care au rolul lor bine definit.

1. CATALIN VLAD, AVOCAT

Este avocat din 2005, a absolvit Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept şi s-a specializat postuniversitar în Dreptul Afacerilor şi Dreptul Concurenţei la DeMontfort University-Leicester, King’s College London-School of Law si la Academia de Studii Economice, Bucureşti. A ales aceasta profesie pentru ca ii placeau oamenii, acum nu mai este atat de sigur. Stie legile pe de rost.

Este mereu in contradictie cu av. Ramona Mihailescu. Este empatic preponderent cu barbatii, declara ca la procesele de divort sau partaj reprezinta doar barbati, nu intelege logica femeilor in relatii.

2. ANDA PACURAR, PSIHOTERAPEUT

Este psihoterapeut formator, recunoscut la nivel european, supervizor in cadrul Institutul de Psihologie si Psihoterapie Adleriana, a absolvit Facultatea de Psihologie la Iasi, are un master in Psihoterapii Cognitiv Comportamentale la Universitatea Titu Maiorescu si a urmat programe de formare in strainatate.

Ii place sa asculte oamenii si povestile lor. O face cu atentie, empatie, dar si cu obiectivitate. Ea nu doar constata si analizeaza, dar ofera si clarificari psihologice si sugestii explicand motivele neconstiente pentru care oamenii nu ajung la o intelegere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

3. RAMONA MIHAILESCU, AVOCAT

Este avocat si isi doreste ca romanii sa aiba incredere in justita din Romania si in ei, ca popor; crede in dreptate

si in a pastra viata cat mai simpla. Este rationala, pune intrebari strict de natura juridica si aduce conflictul in litera legii. Este cea care enunta verdictul.

4. ELENA BANCIU, CONF.UNIV.DR.

Este conferentiar universitar doctor, lector la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii. Ea conduce discutiile, avand rolul de moderator, dar si de observator, asigurandu-se ca iese la iveala adevarul.

Este cea mai agresiva dintre memebrii juriului, conflictuala, vulcanica si partinitoare, eticheteaza.