Kamara si fratele sau, Musty, au facut ravagii la piscina! Atras de frumusetile autohtone, tanarul este tentat sa ramana definitv in Romania. Uite cum arata fratele cantaretului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 10:40

Kamara si-a scos fratele la piscina pentru a atrage privirile tuturor femeilor. Cantaretul a dorit sa isi initieze fratele in lumea mondena, incercand sa ii indeparteze timiditatea.

Intrebat daca si-a gasit jumatatea romaneasca, Musty a raspuns cu sinceritate ca se afla inca in cautare si ca este mai complicat decat credea sa intalneasca femeia potrivita.

“Sunt foarte timid, sunt rusinos! Astept sa gasesc femeia speciala!, a marturisit Musty.

Kamara a confirmat spusele fratelui sau si a povestit ca a incercat de mai multe ori sa il ajute cu sfaturi pentru a cuceri o femeie, insa fara sorti de izbanda.

Cantaretul a recunoscut ca trebuie sa mai lucreze la acest capitol cu Musty si sa ii mai impartaseasca din experienta sa de viata, ca un frate mai mare ce se afla.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Fratele meu este foarte timid! Vrea ca femeile sa vina la el! Frumusetea unui barbat

se vede in femeia care sta in dreapta lui!”
, a spus Kamara.

Intimidat de admiratia lui Teo, Musty a recunoscut ca si el o apreciaza. Insa tanarul a marturisit ca este si foarte pretentios si va cauta femeia ideala. Iata care sunt cele mai importante criterii ale acestuia in cautarea femeii perfecte.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.