Cu o seara inainte au lasat o roaba goala afara. Cand s-au intors a doua zi dimineata si au vazut ce era in ea au incremenit: "Ce inseamna asta? Sunati la politie imediat!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 10:35

Mai multi muncitori din China au avut parte de o surpriza la care nu se asteptau la inceputul unei noi zile de munca.

In seara precedenta, la terminarea programului, ei nu au mai strans uneltele folosite pe santier si le-au lasat in afara depozitului.

A doua zi dimineata, cand s-au intors la locatie, au descoperit un lucru ce le-a dat de gandit. O roaba ruginita, care ramasese goala, era acum plina cu monede.

Nestiind exact ce se intampla, muncitorii au decis sa nu se atinga de acei bani si au chemat imediat autoritatile, care au deschis o ancheta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru ca au fost oameni de buna credinta lucratorii au primit si o mica recompensa de la patronul lor, care a fost impresionat de modul in care au abordat situatia.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.