Baiatul nascut cu organele pe afara are sanse sa supravietuieasca! Uite cum arata acum inainte de operatia de 60.000 de euro care ii va schimba viata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:07

Baietelul in varsta de 3 ani va fi operat in Marea Britanie, dupa ce un doctor impresionat de povestea lui a strans, din donatii, peste 60.000 de euro.

Ethan Suglo, din statul african Ghana, s-a nascut suferind de exomfalos, sau hernie ombilicala, adica are organele interne in afara cavitatii abdominale. Localnicii l-au poreclit ""baiatul care e mereu insarcinat".

Norocul i-a suras cand un doctor britanic a aflat despre cazul sau. Dr. David Williams se afla in tara africana in vizita la fiica lui, profesoara de engleza pentru localnici. Ea lucra impreauna cu tatal lui Ethan si i l-a prezentat tatalui ei, care a vrut sa il consulte pe baiat.


"Ma asteptam sa vad un baietel afican cu burta umflata, bolnav de malnutritie si viermi, dar cand l-am intalnit am fost socat de ce am vazut", a povestit doctorul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce l-a diagnosticat, a facut tot posibilul sa ii salveze

viata. Impreuna cu sotia sa, au reusit sa stranga 60.000 si, dupa un an, sunt gata sa il transporte in Marea Britanie pentru operatie, pentru ca medicii locali nu aveau experienta si dotarile necesare pentru o astfel de operatie.

Familia baiatului asteapta cu nerabdare operatia si ii sunt recunoscatoare doctorului Williams.