Aceasta planta se gaseste in toate gradinile romanilor, insa putini stiu ca poate ajunge sa arat asa. Ocupa 50 de metri patrati! O sa ramai cu gura cascata cand o sa vezi despre ce leguma e vorba

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:07

La prima vedere pare o fotografie trucata, insa pe Internet exista destule informatii reale despre existenta lor.

Una dintre fotografiile de mai jos e facuta la un centru de recreeere Walt Disney din Florida, de exemplu.

Yong Huang, manager al departamentului agricol din cadrul complexului Walt Disney a descoperit acest hibrid in timpul unei vizite in China natala si s-a gandit ca ar fi un exponat impresionant al complexului american pentru care lucra.
A cumparat cateva seminte, le-a dus in Florida si, impreuna cu inginerii agricoli din subordinea sa, a reusit sa cultive exemplarele de mai jos.

Copacul de rosie are nevoie de 1,2 -1,5 ani epntru a ajunge la aceste dimensiuni. Ajunge la maturitate dupa 8 luni, moment in care incepe sa faca fructe. In medie, o singura planta produce 14.000 de rosii/recolta insa recordul e de 32.000 de rosii, cu o greutate totala de 522 de kilograme, produse de o singura planta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Coroana

e sustinuta de o bolta speciala si se intinde pe 40-50 de metri patrati:

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.