Situatie fara precedent la “Te vreau langa mine”! Sase concurenti dati afara din platou dupa ce s-au incaierat. Iata de la ce s-a aprins conflictul intre acestia si ce replici usturatoare si-au adresat

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Nemultumita de faptul ca a fost sicanata in momentul dansului de Ema, Daniela a rabufnit si i-a reprosat in direct colegei sale faptul ca a impins-o. considerandu-se marginalizata Daniela a iscat o adevarata furtuna in platou.

Dezamagita de comportamentul colegei sale, Daniela a cedat nervos si a acuzat-o pe Ema ca a impins-o intentionat pentru a fi doar ea in centrul atentiei. Nici Ema nu s-a lasat mai prejos si a ripostat adresandu-i jigniri acesteia.

“Fiecare cu ce il doare aici! Eu nu am putut sa dansez, nu ati vazut, pentru ca Ema m-a impins! Vrea sa fie numai ea in fata! Mai aveai putin si ma calcai in picioare!

In apararea Emei a sarit Silviu, deranjat de indrazneala adoptata de noua concurenta.

Reamintindu-si de recentul conflict avut cu Daniela in culise, Silviu nu a ezitat sa o puna din nou la zid pe aceasta.

“Tu esti aici de doua zile si deja ai pretentii! Uite unde era sefa! Doar ce a venit  in emisiune si se crede vedeta!Esti cumva vreo vedeta pe acolo pe unde stai?”, a spus Silviu ironic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Schimbul

de replici acide dintre acestia a starnit furia Gabrielei Cristea care i-a dat afara pe initiatorii scandalului. Silviu, Daniela si Ema au parasit platoul cu coada intre picioare, insa acestora le-a urmat Dan, Alexandra si Emil, care au intervenit si ei in conflictul declansat in platou. Uite ce reactii au avut acestia si ce au avut de comentat concurentii ramasi in platou.“Data viitoare stii ce fac, o sa Montez un dus doar cu apa rece si ii trimit sa faca un dus rece pe toti sa se racoreasca, imbracati!”, a concluzionat prezentatoarea.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.