S-a dus la spital cu dureri extraordinar de puternice de stomac: "Va implor, nu ma lasati asa, ajutati-ma!". Medicii nu intelegeau ce i se intampla, dar dupa o radiografie au ramas fara cuvinte: "Avem o veste pentru care sigur nu sunteti pregatita!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 21:15

O tanara din Statele Unite a avut parte de o surpriza la care nu se astepta si care i-a schimbat radical viata.

Intr-o zi care parea a fi ca oricare alta Emily Sanders s-a prezentat de urgenta la spital acuzand dureri puternice in zona stomacului.

Dupa o serie de examinari, doctorii i-au dat o veste care a socat-o: ea era de fapt insarcinata si urma sa aduca pe lume o fetita in doar cateva ore.

Tanara a ramas bulversata deoarece nu s-a gandit in nicio clipa pana atunci la acest lucru.

Mai mult, corpul ei nu a dat niciun semn care sa prevesteasca sarcina.

"In ultimele luni am slabit cinci kilograme, burta nu s-a vazut absolut deloc! Am avut menstruatie, nu mi-a fost rau in nicio zi. Am facut sport intens, chiar catarari pe pereti de stanca. Nu m-as fi gandit niciodata la asa ceva!", a marturisit Emily.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii

i-au spus ulterior ca toate aceste lucruri s-au intamplat din cauza faptului ca a suferit de placenta previa, o afectiune din cauza careia placenta nu se afla acolo unde ar fi trebuit sa fie.

"Mi s-a spus ca sunt foarte norocoasa deoarece sansele de supravietuire ale bebelusului in astfel de cazuri sunt de doar 1%. Sunt in culmea fericirii!", a mai marturisit proaspata mamica.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.