A vazut un cersetor pe strada si i-a spus sa urce in masina. Cand a aflat ce voia sa faca pentru el, omul a inceput sa planga: "Niciodata nu a fost cineva atat de bun cu mine!" Uite ce i s-a intamplat acestui sarman

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 09:15

Max Zahir, un tanar din Statele Unite, a povestit pe YouTube o intamplare de care a avut parte intr-o zi care parea a fi una obisnuita.

El spune ca la un moment dat un cersetor a venit la el si i-a cerut niste maruntis. In momentul in care l-a intrebat pentru ce are nevoie, barbatul i-a raspuns ca isi va cumpara mancare, deoarece nu mai mancase nimic de doua zile.

Impresionat, Max i-a spus sa urce in masina; au pornit astfel impreuna spre un restaurant, iar pe drum batranul si-a spus povestea trista.

Omul era un veteran de razboi care isi servise tara cu credinta si daruire in mai multe zone de conflict.

Insa in urma unor imprejurari mai putin placute, el a ajuns acum sa traiasca de pe o zi pe alta, fiind la mila celor din jurul lui.

Considerand ca nu este normal ce se intampla, tanarul i-a promis ca in fiecare seara il va ridica dintr-o benzinarie si il va duce intr-un restaurant pentru a-i oferi cina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand

a auzit acest lucru, batranul a izbucnit in lacrimi: "Nimeni nu a fost vreodata atat de bun cu mine! Iti multumesc!", i-a spus el, emotionat.

Iata imaginile:

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.