Gabi Cristea reactie vulcanica catre Tavi: “Draga, n-ai invatat ca barbatul insurat nu mai are nevoie de Google?" Uite ce informatii vroia sa caute acesta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Gabi Cristea si sotul ei s-au contrazis pe tema zilei de nume cu ocazia sarbatorii de Sfantul Ilie. Aceasta a incercat sa il convinga pe Tavi ca prenumele de Ilinca provine de la “Ilie”, insa el si mentinut punctul de vedere spunand ca este confirmat pe site-urile de specialitate, ca Ilinca provine de la “Elena”.

Incercand sa il convinga pe Tavi ca nu are dreptate, prezentatoarea i-a explicat provenienta prenumelui “Ilinca” enumerandu-i variantele care provin de la Elena, insa fara sorti de izbanda.

“Este total gresit! De la “Elena”, vin variantele: Nuti, Leana, Lenuta, Ileana. Ilinca este de la “Ilie”, oameni buni!”, a sustinut Gabi Cristea.

Desi a avut de partea sa doar colegii din band, Tavi a continuat sa isi contrazica sotia, demonstrandu-i ca pe site-urile de specialitate, prenumele Ilinca vine de la “Elena”.

Infuriata, Gabi Cristea i-a reprosat sotului sau ca are mai multa incredere in google decat in ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Deci intre google si nevasta-ta, mai important e google-ul?”, a intrebat prezentatoarea.

Surprins de intrebarea sotiei sale, Tavi a dat din colt in colt si iata ce i-a raspuns pana la urma: