Doamne, cum sa manaci asa ceva? Par niste briose colorate, dar ascund un secret teribil! Uite ce se intampla cand apesi in jurul motului galben

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Briosele sunt creatia unei cofetarii din statul american California.

Aceste briose, care imita aspectul si comportamentul unor chisturi de piele, au fost un cadou din partea cofetariei pentru celebra dr. Sandra Lee, dermatologul devenit celebru pe Internet pentru materialele video pe care le posteaza, in care opereaza problemele de piele ale pacientilor, de la chisturi si lipoame la inefecti care mai de care mai ciudate.

Chiar daca arata respingator, sunt foarte gustoase. In centru, in locul puroiului, se afla o crema de lamaie, care, bineinteles, "izvoraste" din mijlocul chistului atunci cand e apasata:

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

#popaholicsunite #drpimplepopper Made with popping love by @blessedbybaking

Un

clip video postat de Sandra Lee, MD Dermatology (@drpimplepopper) pe

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.