Femeia cu cel mai mare fund din lume face o avere din videochat! E incredibil cum arata posteriorul ei de 2,3 metri in circumferinta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Femeia, de 43 de ani, are o "armata" de fani pe Internet, care ii admira posteriorul si picioarele de 60 de kilograme.

Bobbi-Jo Westley este o americanca ce cantareste 230 de kilograme, in varsta de 43 de ani, celebra in lumea celor pasionati de femeile grase. Aparitiile ei online, prin intermediul webcam-ului, sunt urmarite si vanate de barbatii de pe toate continentele.

Desi cantareste o greutate uriasa, ea sustine ca mananca in principal salate iar greutatea ei e rezultatul unei probleme a glandei tiroide.
Mama a cinci copii, ea a fost mereu supraponderala, dar a inceput sa puna din ce in ce mai multe kilograme pe solduri si pese dupa fiecare sarcina, incurajata si de o glanda tiorida lenesa.

Ea castiga cel putin 2000 de dolari pe luna din spectacolele la webcam si munca de model.
Bobbi sufera de astm si se deplaseaza cu greu. In plus, nu incape in majoritatea scaunelor si nu are lor printre rafturi, in magazine, dar e hotarata sa isi pastreze acest drum in viata, pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei barbatilor.

Iata un material video realizat despre ea:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.