Cearta interminabila intre Ema si Alexandra! Iata ce le-a determinat pe cele doua sa isi arunce cuvinte grele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Criticate de telespectatori din cauza certurilor avute platou, in ultima vreme, Ema si Alexandra au reluat sirul discutiilor care il au in prim plan pe Vlad.

Roasa de invidie, Alexandra a incercat din nou sa o puna intr-o lumina proasta pe Ema, acuzand-o ca flirteaza cu Vlad ori de cate ori are ocazia.

“Nu stiu ce mai cauti acolo! Ca tu il placi pe Vlad! Tu spui ca eu caut doar bani, dar tu ca il placi pe Vlad si te duci la paravan, e mai bine?”, a afirmat Alexandra.Simtindu-se atacata de afirmatiile acide ale Alexandrei, Ema i-a raspuns cu aceeasi moneda colegei sale, reprosandu-i ca isi cauta un barbat cu bani si apoi a incercat sa se concentreze pe cunoasterea noului sau

pretendent sosit la paravan. Insa replicile Alexandrei au continuat sa ii distraga atentia.

“Ai recunoscut vreodata ca vrei bani? Recunoaste ce vrei! Da-ti arama pe fata! Daca il plac sau nu pe Vlad este strict problema mea! Sau il placi pe baiatul care a venit pentru mine?”, a intrebat Ema.Deranjata de acuzele aduse de Ema, Alexandra a continuat sa covinga auditoriul ca ea este cea care are dreptate, aruncand cu noroi in colega sa.

Insa cearta interminabila a celor doua au infuriat-o pe Gabi Cristea care a intervenit pentru a aplana conflictul. Iata cum au reactionat concurentele la avertizarile prezentatoarei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”