Omul cu cea mai murdara ureche din lume s-a dus la doctor!  Cand a vazut ce avea acolo, a fost sigur ca nu se mai spalase de ANI DE ZILE! Ce-a gasit in interior e socant

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Daca ai simtit vreodata nevoia unei motivatii puternice pentru a-ti curata urechile, aceasta e cea mai buna.

Barbatul din imaginile de mai jos avea atat de multa ceara uscata si intarita in ureche, incat i-a fost imposibil sa o scoata singur si a mers la un medic pentru ajutor. Operatiunea a durat 15 minute si nu iti recomandam sa urmarestei inregistarea in preajma orei de masa.

Ceara intarita era atat de greu de scos, inca porii din interiorul canalului auditiv au inceput sa sangereze. Mai jos, se vede cum doctorul scoate ceara folosind o multitudine de unelte, ajutat si de un endoscop cu camera video.



La inceput foloseste o paleta minuscula cu care indeparteaza stratum moale de ceara de la suprafata, apoi reuseste sa scoata un bloc mare si solid, dupa care e nevoit sa bage in interior un aspirator special, cu care aspira sangele si fragmentele blocate mai adanc in ureche.


Atentie imaginile urmatoare va pot afecta emotional:


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.