Doamnee, e socant cum arata baiatul asta dependent de operatii estetice! Daca-l vezi pe strada nu stii daca e barbat sau femeie! Ai curaj sa te uiti la pozele astea?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 09:00

James Holt, din Bury, Marea Britanie, a cheltuit pana acu 25.000 de euro pe operatii estetice pentru a arata cat mai mult precum surorile Kardashian.

In  varsta de 22 de ani, Holt spune ca si-a dorit sa isi modifice corpul de la o varsta frageda, cand a devenit obsedat de modelele din paginile tabloidelor britanice. La 17 ani, si-a facut prima interventie, o injectie cu Botox in buze la un salon de cartier. Si-a injectat doar un mililitru iar efectul nu a fost remarcat de colegii de scoala, asa ca s-a intors la salon, pentru mai multe sedinte.

Dupa 6 mililitri de Botox injectati, a fost incantat de rezultat.

"Imi placea la nebunie cum arat. Buzele erau mari si carnoase, exact ce imi doream"
, a spus el.

Fericirea nu a durat mult. CUrand, mici bule au aparut pe buza superioara iar lichidul a inceput sa se scurga. A ajuns de urgenta la o clinica, pentru a-i fi reparata buza.

James nu s-a lecuit de pasiunea pentru operatii dupa acest esec si a continuat cu alte operatii, in cautarea aspectului perfect "Imi plac surorile Kardashian, mai ales de Kim.
Imi place fundul ei mare si talia mica",
a marturisit James.

In total, a cheltuit 10.000 de lire pe injectiile in buze, pe care le face o data la doua luni, 3.000 de lire pe Botox, si alte cateva mii pe injectii ep care si le face in obraji, pleoape si gusa.

In plus, poarta zilnic, timp de 8 ore, un corset care sa ii micsoreze cutia toracica, dar spune ca vrea sa isi scoata 6 coaste, pentru ca il fac sa para mai mare decat e.



In curand, va pleca in Polonia pentru un nou set de operatii: una la nas, una la barbie si un implant de grasime in fese.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”