Retetele din Marginimea Sibiului care iti vor lasa apa in gura! CUm se prepara tocana de purcelus de la Sibiel si cele mai bune placinte cu ceapa, marar ori branza

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Cand impletesti frumusetea naturii cu bucatele sanatoase si folclorul autentic, n-ai cum sa nu te alegi cu o amintirea unei zile de neuitat!

Marginimea Sibiului e o regiune cu vreo 9 asezari, una mai bogata ca celalalta, in frumuseti naturale, cultura si traditii. Daca mergeti sa le descoperiti, veti afla ca o plimbare prin Sibiel echivaleaza cu o vizita la Muzeul Satului. E un muzeu viu, cu case sasesti vechi, cu ulite pitoresti si o atmosfera parca incremenita. Doar oamenii locului o insufletesc, traind pentru a fi gazde bune oaspetilor de la oras.

Asa oameni faini  intalnit George Mihai la Sibiel. Haideti sa descoperim cate ceva din bucataria locala si sa-i ascultam pe Junii Sibiului, chiar la ei acasa, acum, la Tara-n Bucate!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”