Visa sa se casatoreasca ca orice mireasa, insa ceva tragic i s-a intamplat inainte de nunta: Picioarele nu i se mai opreau din crestere!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 08:30

Viitoarea mireasa a povestit ca a trecut printr-un tratament ingrozitor ca picioarele sa i se dezumfle.

Katia Page, in varsta de 36 de ani sufera de Lipoedema- o boala cronica care face ca tesutul adipos sa creasca in jurul corpului, in partea de jos. Inainte sa imi fac operatie, picioarele mele aveau circumferinta de aproape 127 centimetri.

Insa, in urma tratamentului, progresele au inceput sa se vada, iar picioarele au inceput sa se dezumfle treptat. Insa, medicul a avertizat-o ca are de dus o lupta extrem de dura.

I s-a spus ca in cazul in care nu va face operatie, terapie si nu se va misca, va muri foarte repede.

Katia a dezvaluit ca la un moment dat, picioarele ii erau atat de umflate incat grasimea ii atarna peste glezne. "Marea mea temere este sa nu devin imobila pentru ca odata ce nu voi mai putea sa ma misc, stiu ca boala a progresat si mi-as putea pierde viata."

In video de mai jos, se poate vedea ce inseamna mai exact sindromul Lipoedema si cum se manifesta asupra corpului!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.