Casting-ul pentru "Bravo, ai stil!" continua! Juratii au dezvaluit ce cauta la concurentele care se inscriu la cel mai tare show al toamnei

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Sfarsitul verii aduce pe micile ecrane cel mai tare show de moda din Romania, "Bravo, ai stil", emisiunea care isi propune sa gaseasca, dar si sa defineasca stilul adevarat si aparte, in randul tinerelor din Romania.

Iulia Albu, Raluca Badulescu, dar si Maurice Munteanu vor fi juratii celui mai asteptat show de moda din Romania. Sute de tinere s-au prezentat pana acum in fata juratilor. Acelea dintre voi care isi doresc sa ii impresioneze trebuie sa se pregateasca nu doar cu hainele, dar si personalitatea.

"Cel mai important este ca acesta nu este un show despre moda. Totul tine de stil. Si felul in care te asezi si felul in care mananci.

Este un casting care inca e in derulare. Nu as vrea sa vad piese fake-uri, tinute copiate, dar sunt curioasa sa vad exact cum o sa ne surprinda", a spus Iulia Albu.

De cealalata parte, Raluca Badulescu este de parere ca un stil cu adevarat original este dat nu doar de haine, dar si de atitudinea persoanei care poarta tinuta.

"Eu as prefera sa vad personalitate, pentru ca sunt convinsa ca o controversa naste mereu idei.

Cred ca este recomandabil sa vezi toata paleta de stiluri. Mie imi place kitsch-ul si cred in kitsch in dozele corect proportionate. Imi place si simplitatea foarte mult", adaugat Raluca Badulescu.

Invitati pe canapeaua WOWbiz, juratii au reusit si sa surprinda prin afirmatiile lor. Desi in general "domnisoarele de Dorobanti" sunt puse la zid de catre criticii de moda, cand vine vorba de vestimentatie, Maurice Munteanu a avut o cu totul alta parere, referitor la categoria "pitipoancelor".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"A fi pitipoanca este un stil in sine.Nu avem nimic cu pitipoancele.  Cred ca persoanele care abordeaza acest stil ar trebui sa aiba continuitate.

Nu e ca si cum stilul il ai si maine nu il mai ai. Cel mai bun exemplu este Kim Kardashian. Cea mai mare pitipoanca din lume a ajuns acum un reper in fashion", a adaugat cel de-al treilea jurat.

Show-ul care ca debuta pe micile ecrane va fi prezentat de frumoasa Ilinca Vandici, iar finalista show-ului va castiga suma de 20.000 de euro, dar si sansa de a incepe o cariera in televiziune.

##VIDEO163005##

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.