A luat o rezerva goala de cerneala si a inceput sa isi dea cu ea pe la ochi. Pare fara logica, dar stai sa vezi ce face pana la capat! Rezultatul iti taie rasuflarea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 07:50

Vine o noua seara in care trebuie sa iesi in oras si vrei un machiaj care sa te scoata din tipare? Poti incerca trucul de mai jos.

De multe ori femeile aleg sa isi contureze ochii folosind tus negru, insa acesta este greu de aplicat in forme mai creative astfel ca, de cele mai multe ori, celebrul cat eye este rezultatul final obtinut cu ajutorul lui.

Rezolvarea? Ia o rezerva de cerneala, trece-i un capat prin tus negru dupa care preseaz-o usor pe pleoapa. Vei obtine astfel cu putin efort semicercuri perfecte pe care, ulterior, le poti umple.

Rezultatul final va atrage cu siguranta atentia si te va scoate din anonimat. Iata si un clip demonstrativ:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.