Asta nu stiai despre Andreea Mantea! Un detaliu neplacut despre sarcina ei! Cum se abtinea de la vomitat atunci cand se afla la filmari? Cand a auzit asta, Madalin Ionescu a strambat din nas

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Andreea Mantea a avut parte de o serie de momente mai putin placute, in perioada in care era insarcinata. Cele mai multe dintre acestea erau cauzate de greturile matinale pe care prezentatoarea TV le avea.

Este binecunsocut faptul ca sarcina vine la pachet si cu multe aspecte mai putin placute, iar atunci cand ai de prezentat si o emisiune TV, senzatiile cauzate de simptome parca se amplifica. Asa a patit si Andreea Mantea a stat de vorba cu Dana Roba si si-a adus aminte de primele ei luni de sarcina.

Vedeta a dezvaluit ca atunci cand se afla la filmari si simtea ca ii vine sa vomite, ea avea un "mic truc" prin care reusea sa treaca peste momentul stanjenitor.

"In primele doua luni eram la filmari, in tara, eram inconjurata de toate camerele. Iertati-ma ca povestesc asta dar venea toata voma aia, nu aveam cum sa vars pe acolo, asa ca inghiteam la loc. Este o discutie de femei gravide, se intampla, cu siguranta s-a intamplat multor femei. Eu am vazut o femeie insarcinata care a varsat pe un om de langa ea. Se intampla", a spus Andreea Mantea, in timp ce Madalin Ionescu o asculta terifiat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeti materialul video pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.