Era in vizita la un baraj si a vrut sa goleasca o sticla cu apa peste marginea lui. I-a desfacut dopul, dar cand a intors-o cu gura in jos a avut un soc! Uite ce s-a intamplat cu apa din sticla: "Nu am vazut asa ceva in viata mea!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 07:35

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si i-a lasat cu gura cascata pe o mare parte dintre cei care l-au vazut.

Actiunea se petrece in Statele Unite, la celebrul baraj Hoover Dam. O tanara intinde mana peste margine si desface dopul unei sticle cu apa.

In momentul in care incearca sa o goleasca ceva extrem de ciudat si spectaculos se intampla: apa nu se duce in jos, ci zboara pur si simplu in sus.

Clipul nu este trucat, iar nimeni nu isi explica acest fenomen. Multi cred ca de vina ar fi curentii de aer puternici, insa daca ne uitam la parul fetei, care este prins in coada, putem vedea ca vantul nu bate atat de tare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi ati reusit sa gasiti o explicatie?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.