Una dintre juratele de la „Ne vedem la tribunal” este insarcinata! Intra sa vezi despre cine este vorba! Nu rata emisiunea difuzata in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Este un avocat de succes, acum jurat al emisiunii „Ne vedem la tribunal”, de la Kanal D si, in curand, mamica.

Ramona Mihailescu, avocat de succes si unul dintre juratii emisiunii „Ne vedem la tribunal”, difuzata in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D, a facut anuntul cel mare: a aflat de curand ca este insarcinata, ceea ce o face mai fericita ca oricand.

"Va fi un copil dorit si asteptat de noi, parintii. Avem mari emotii, visam in fiecare moment la copilul nostru... Ma simt o femeie implinita si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar!”, ne-a  spus avocata Ramona Mihailescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Ramona Mihailescu o puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 21:30, in emisiunea „Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.