Stilistul Maria Andrei a reusit inca o transformare de exceptie! Asa arata aceasta tanara inaintea schimbarii totale de look si uite cum arata acum!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Maria Andrei a reusit sa o convinga pe Mirela, medic stomatolog de profesie, sa iasa putin din sfera clasica si sa incerce un alt stil.

Mirela, medic stomatolog de profesie, prefera zona sigura in care stie ca nu va da gres atunci cand vine vorba de tinutele vestimentare. Asa ca, tanara mamica a unei fetite de patru ani, pe nume Maria, a acceptat provocarea de a se lasa pe mana stilistului Maria Andrei si de a incerca o schimbare radicala, lucru care s-a si intamplat. Odata cu parul, machiajul si tinuta, Mirela a devenit o cu totul alta femeie dupa ce toate detaliile au fost puse la punct.

In platoul Teo Show, Mirela a primit toate aprecierile din partea prezentatoarei TV care a tinut sa sublinieze talia tinerei mamici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”