Sarbatoare mare in platoul Wowbiz! Iulia Albu a fost regina serii cu ocazia zilei sale de nastere! Paparazii au spionat-o ore in sir - Uite cum si-a petrecut "domnita de Alba" ziua si ce mesaj emotionant i-a transmis fiica ei!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Iulia Albu s-a serbat joi seara chiar in platoul emisiunii Wowbiz, iar paparazzi au fost cu ochii pe ea toata inca de dimineata in ziua in care a implinit 35 de ani.

Madalin si Andreea au asteptat-o in platou cu doua baloane in forma de "3" si "5", pe care le-au inversat. "As vrea sa fiu aici si cand o sa am 53 de ani. Adica voi, ca eu o sa fiu sigur!", a spus Iulia Albu.

Inca de dimineata, Iulia a pornit prin oras alaturi de fiica ei. Cele doua s-au dus in parc, s-au dat in masinute si au mancat vata de zahar.

Apoi, Iulia s-a dus glont catre magazinul ei favorit unde a probat mai multe perechi de ochelari.

Urmatoarea oprire a fost la un restaurant, iar colegii de la Wowbiz au luat-o prin surprindere, oferindu-i un aranjament floral intr-o palarie. "Vai ce palarie urata!", a comentat Iulia in stilu-i caracteristic.

"O iubesc foarte mult si as vrea ca sa-i dau un tort! Ii doresc ca sa se simta bine si sa creasca mare!", a fost mesajul micutei Mikaela pentru mama ei, Iulia Albu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In platou, Andreea i-a facut o surpriza Iuliei. Ascunsa dupa un paravan, bruneta s-a prefacut ca face striptease, insa apoi a iesit cu un tort sub forma de gaina.

Cadourile au continuat sa curga insa, urmatorul fiind o carpeta ce reprezinta "Rapirea din Serai".

Iulia a fost pusa apoi sa vada un montaj cu aparitiile ei de pana acum din emisiune. Fashion-editorul s-a amuzat cand a vazut imaginile.

Vedeti totul pe wowbiz.ro.