Detaliul pe care putini il stiau despre implicarea lui Keremcem in serialul "Bahar: Viata furata"! Uite ce rol a mai jucat actorul pentru aceasta productie de care putini stiau

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 06:40

Toata lumea stie ca actorul Keremcem a interpretat rolul principal in serialul "Bahar: Viata furata'', insa el a facut mult mai mult de atat.

Keremcem nu a fost doar protagonistul serialului de succes "Bahar: Viata furata" ci si producator executiv al acestuia pentru Pastel Film, casa de productie a serialului. Astfel, actorul s-a implicat mult mai mult in serial decat s-ar fi banuit, lucru care a dus la un si mai mare succes odata cu ideile pe care le-a avut si pe care le-a pus in practica cu regizorul Hamdi Alkan.

Insa, ceea ce nu se stia, este faptul ca actorul a tot spus de la mijlocul seriei ca se se simte foarte obosit si nu mai poate

face fata, asa ca se gandesge serios sa plece. Totusi, Keremcem a continuat productia pana la finalul sezonului, dar cu mentiunea ca nu mai vrea sa continue.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deocamdata, raspunsul lui nu este final, de aceea a avut loc o reuniune cu noul regizor si restul echipei pentru

noi negocieri.