Astea sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 06:25

Fiecare zodie are anumite trasaturi pe care cei nascuti in acea perioada le afiseaza in mod constant.

Berbec

Cei din zodia Berbec au prostul obicei de a se ciondani cu oameni pe care abia ii cunosc. Este foarte important sa inveti sa iti controlezi instinctul de a vorbi inainte sa gandesti bine ce spui. Vei evita astfel cateva confruntari neplacute.

Taur

Taurii au obiceiul sa ii contrazica pe altii chiar si atunci cand stiu ca au dreptate. Trebuie sa inveti sa lasi de la tine in situatii in care nu poti castiga sau atunci cand stii ca nu ai dreptate.

Altfel, tot ce vei reusi va fi sa ii indepartezi pe cei cu care te contrazici.

Gemeni

Gemenii se plictisesc foarte usor de unii oameni. In aceste cazuri, prostul lor obicei este sa spuna o minciuna (precum „am ceva de lucru” sau „ma intorc in cateva minute”) ca sa scape din conversatie. Iti sugerez sa incerci sa schimbi subiectul conversatiei atunci cand nu iti place, sau sa spui persoanei ca nu esti interesat de subiect.


Rac                                                  

Racul face un pas in fata si doi inapoi. Intr-o discutie mai aprinsa, ai obiceiul de a aduce probleme din trecut, semn ca nu ai trecut peste acele evenimente. Daca ai hotarat ca acel eveniment face parte din trecut, nu il readuce in discutii cand nu este cazul. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: