Gabi si Tavi, momente de sinceritate! Au fost inselati de partenerii de viata. Uite cum a aflat prezentatoarea TV crudul adevar si ce a vrut sa ii faca celei care i-a furat iubitul de la acea vreme

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:14

Plecand de la o discutie cu Emil, concurentul care isi astepta noua pretendenta la paravan, Gabi Cristea l-a provocat pe Tavi la un moment de sinceritate, intrebandu-l daca a fost inselat vreodata de o iubita de-a sa.

Fara menajamente, Tavi a marturisit ca a fost inselat si a suferit foarte mult, pentru ca nu se astepta la un asemenea gest din partea femeii iubite.

“Am aflat! Si am suferit, am plans si dupa aia m-am facut mai puternic!”, a spus Tavi. Sinceritatea sotului ei a determinat-o si pe Gabi Cristea sa dezvaluie si ea la randul ei ca a fost inselata de iubitul sau, cu ani in urma.

Prezentatoare a recunoscut ca din gelozie si furie a actionat gresit, cerandu-i socoteala amantei iubitului ei. Insa a primit cea mai crunta lectie de la acea femeie, care i-a spus raspicat ca nu ei trebuie sa ii reproseze situatia, ci ar trebui sa aiba o discutie cu iubitul ei pentru ca el si-a asumat ambele relatii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“M-am

luat dupa ea cu masina sa o urmaresc! Draga vreau sa avem o discutie! Stii cine este domnul cu care tut e intalnesti? A fost o lectie pe care am invatat-o! Mi-am dat seama ca de fapt pe ea nu o cunosc si nu trebuie sa am de-a face cu ea! De altfel domnul a ramas cu buza umflata si fara mine si fara ea!”, a marturisit Gabi Cristea.

 

Taguri: