A vrut sa fie la moda, dar dintr-un inger s-a transformat intr-o pitipoanca veritabila, cu niste buze imense! Uite cat de superba era fata asta inainte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:49

Din dorinta de a fi la moda tot mai multe fete apeleaza la fel si fel de interventii si tehnici de machiaj, chiar daca acestea nu le avantajeaza.

Este si cazul tinerei din imaginile alaturate, care si-a spus ca trebuie sa arate mai bine desi nu avea nevoie de nimic in plus, fiind foarte frumoasa de la natura.

Astfel ea a ajuns sa mearga la solar extrem de des, obtinand astfel un bronz exagerat. In plus a facut o obsesie pentru buze, injectandu-si in mod repetat cantitati de acid hialuronic mai mari decat ar fi trebuit.

De parca aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, tanara si-a decolorat si parul si a inceput sa se machieze strident. Iata mai jos cum arata inainte. Voi ce parere aveti despre schimbarea ei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”