Un nou personaj va aparea in "Bahar: Viata furata"! Sigur o cunosti din serialul "Feriha". Uite despre cine este vorba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 04:50

Noua actrita care va debuta in "Bahar: Viata furata" va interpreta personajul negativ Cemre.

Actrita care va interpreta rolul lui Cemre este nimeni alta decat Hande din Feriha. Actrita Ceyda Ates are  experienta in ce priveste rolurile negative si in general, o bogata experienta cinematografica.

Ceyda, in varsta de 27 de ani, a intrat in lumea artistica inca de la varsta de 5 ani, cand a castigat un concurs de frumusete pentru copii. La varsta de 10 ani, ea si-a inceput cariera cinematografica, primind roluri in seriale tv.

De atunci, Ceyda munceste neincetat pentru a fi o actrita desavarsita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Sunt o norocoasa.
Am lucrat cu personalitati ale cinematografiei, oameni alaturi de care orice actor si-ar dori sa fie! Apreciez foarte multi actori din Turcia. Printre preferati se numera Mehtap Bayri, Kenan Imirzalioglu (Ezel – din serialul cu acelasi nume, care a fost difuzat la Kanal D) si Kivanc Tatlitug (Behlul, din “Iubire ascunsa”, Halil, din “Menekse si Halil” si Mehmet, din serialul “Iubire de argint”, seriale ce au fost difuzate la Kanal D – n.r.)
. Colegii mei din serial (Feriha – n.r.) sunt cei mai tari! Vahide Gordum (Zehra, mama Ferihei) este o actrita fara pereche, Deniz Ugur (Sanem) este foarte blanda, Hazal Kaya (Feriha) este o prietena adevarata iar Cagatay Ulusoy (Emir) si Yusuf Akgün (Koray) sunt ca niste frati, pentru mine”, a spus Ceyda Ates.

 

Taguri: