Vlad si Silviu au facut alianta impotriva lui Emil! Uite ce secret murdar spun ca au descoperit despre colegul lor. Emil vrea sa ii dea in judecata pentru calomnie!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Dupa ce, atat Silviu cat si Vlad au venit pe rand la Emil sa se planga de comportamentul fiecaruia, acum s-au aliat impotriva lui.

Silviu si Vlad s-au coalizat impotriva lui Emil si mai mult, au dezvaluit un secret foarte urat despre colegul lor. Ei sustin ca totul este adevarat si ca au vazut cu ochii lor ce face Emil cand nu este vazut de nimeni. Atat Vlad cat si Silviu sustin ca Emil le cam are cu bautura si atunci cand nu e vazut de nimeni, trage la masea cateo bere, doua, dupa caz.

Bineinteles ca toata aceasta discutie a fost inregistrata cu camera ascunsa, iar Emil a ramas uimit cand a vazut de ce sunt in stare cei doi colegi ai sai: "Ba cu mine, ba cu tine, e ca un sarpe...Am vazut ca are ceva la portofel. Dupa emisiune, se opreste la bodega, mai bea doua, trei berici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

L-am

vazut si rosu la fata. Emil isi urmareste interesul. Asa este el, l-am observat cand a scos sticluta. Ce crezi ca putea sa ascunda, doar nu apa. El are probleme cu chestia asta, e ca aia de la tara, zi de zi. Inseamna ca e o problema. El o ia razna cand vorbesti cu el, ii fuge ochiul. Sa vezi cum face cand se infurie. E nebun omul, e panicat."

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.