Gabi Cristea si-a pus degetele in urechi: "Nu va mai suport, sunteti penibile!" Ema si Gabriela au tocat-o pe Mariana in culise: "Sa nu ai incredere in visele ei, ce poate sa ti se intample, iti cade o scama in cap!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabi Cristea a fost arbitru intre Mariana, Ema si Gabriela. Cele trei au inceput o discutie aprinsa despre credibilitatea Marianei in ce priveste visele pe care le are.

Totul a pornit de la Mariana care a venit la Ema si a avertizat-o ca i se va intampla ceva rau pentru ca asta a visat in noaptea respectiva. Ba chiar a insistat ca ea sa mearga la biserica, sa puna acatiste si sa se roage de mai multe ori pe zi. Ema i-a spus clar in fata ca nu crede in visele premonitorii si ca mai bine ar lasa-o in pace.

Tanara s-a dus si s-a confesat Gabrielei care a avertizat-o sa nu creada in spusele Marianei deoarece nu prezinta credibilitate in privinta aceasta. Auzind toate acestea, Mariana s-a declarat revoltata de cele spus de Ema si Gabriela si chiar le-a rugat sa inceteze in a o mai discredita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabi

Cristea nu a putut sta nici ea indiferenta la tot acest foc de paie si a poftit-o din nou pe Gabriela afara pentru a se racori!